Binnenkijken bij: De Huisleverancier

Straalstudio knapt op! Binnenkijken bij: De Huisleverancier

Straalstudio geeft oude meubels een nieuw leven. Ook bij De Huisleverancier kregen een paar meubels een upgrade. Wij gingen eens kijken hoe die opgeknapte meubels een plaats krijgen in het interieur!

De Huisleverancier is een vastgoedkantoor gevestigd in Kontich. Maar ze zijn niet zomaar een vastgoedkantoor. “Wij dragen bij aan het geluk van mensen op een scharnierpunt in hun leven.”, aldus zaakvoerder David. Ze proberen de woningen op de markt mooi te presenteren aan toekomstige bewoners. Daarbij schakelt interieurstyliste Sylvie ook wel eens de hulp in van Straalstudio om bepaalde delen van een woning in een modern jasje te steken.

Voor ons eigen kantoor deden we ook al beroep op Straalstudio. Zo knapten zij voor ons twee zetels op die nu in de ontvangstruimte staan.”, vertelt David. Ook de grote kast in het kantoor past dankzij Straalstudio perfect in het interieur.

Binnenkijken bij: De Huisleverancier Binnenkijken bij: De Huisleverancier Binnenkijken bij: De Huisleverancier Binnenkijken bij: De Huisleverancier Binnenkijken bij: De Huisleverancier Binnenkijken bij: De Huisleverancier

Liet jij ook al een meubel opknappen bij Straalstudio en wil je dat graag laten zien? Geef ons gerust een seintje op info@straalstudio.be en wie weet staat jouw interieur hier binnenkort in de spotlight!