Geslaagde keukenrenovatie door luchtgommen kasten

keukerenovatie door luchtgommen

Keukenprinsessen kunnen het beamen:kokkerellen doe je in een comfortabele keuken …  ook al is die keuken 25 jaar oud. Tot zich plots de vraag opdringt: kiest u voor een geslaagde keukenrenovatie of investeert u in een nieuw keukeneiland? U kunt natuurlijk alle keukenbouwers afschuimen en u vergapen op trendy keukenkasten in melamine/laminaat. Om dan ontnuchterd terug thuis te komen. Een nieuwe keuken kost immers een aardige duit.

Of u kunt uw eiken keuken nieuw leven inblazen door alle keukenkasten te stralen. Stuk voor stuk worden de deuren ontdaan van verf, vernis of olie door ze te luchtgommen. Luchtgommen is een hip, betaalbaar en ecologisch procédé waarbij je houten meubelstukken hun oorspronkelijke look terug geeft:

hip – Het hergebruik van je keuken is ideaal om je interieur een hippe, retro look te geven. Zo onderscheid je jou met gemak van anderen.
nostalgisch – Misschien dateert de keuken uit de tijd van je grootouders. Geef het een ereplekje en hou zo de herinneringen levend.
betaalbaar – Luchtgommen is een techniek die om weinig middelen vraagt. Dat maakt het betaalbaar.
ecologisch – Luchtgommen is een groen proces. Er komen geen chemische producten bij kijken. Lucht en mineraalkorrels klaren de klus.

De resultaten zijn zonder meer spectaculair te noemen. Dus … waarop wacht u nog? Vraag vandaag een vrijblijvende offerte bij Straalstudio op www.straalstudio.be