gezandstraalde stoelen

Hoe geef je een oude stoel een spectaculaire opknapbeurt?

“Amai wat een prachtig resultaat!”: het is een vaakgehoorde reactie als mensen hun afgeleefde meubelstuk terugkrijgen ontdaan van verf, vernis en olie. Hun favoriete interieurstuk onderging immers een spectaculaire metamorfose, door ze te luchtgommen. Neem bijvoorbeeld deze 2 oerdegelijke maar versleten stoelen. Omdat de poten en speilen moeilijk te schuren zijn, kijken mensen op tegen een tijdrovende opknapbeurt. Vaak worden de stoelen daarom verzaagd en dienen ze als brandhout voor de stoof …

Jammer toch?! Want dankzij het luchtgommen van stoelen geef jij je favoriete interieurstukken een tweede leven. Straalstudio gaat back to basics door alle laagjes van de stoelen af te halen. Wist je trouwens dat meubels luchtgommen hip, ecologisch en betaalbaar is?

hip omdat het integreren van oude meubels ideaal is om je interieur een hippe, retro look te geven. Misschien stond het meubel ooit in het huis van je grootouders. Geef het een ereplekje in huis en hou zo de herinneringen levend.
ecologisch omdat luchtgommen van meubelen is een groen proces. Er komen geen chemische producten bij kijken. Lucht en mineraalkorrels klaren de klus.
betaalbaar omdat luchtgommen van meubelen een techniek is die om weinig middelen vraagt. Dat maakt het zéér betaalbaar.

Niet twijfelen dus! Vraag vandaag nog informatie over luchtgommen bij Straalstudio of mail een foto van je favoriete interieurstuk. We bezorgen je dan meteen een vrijblijvende offerte. Je zult aangenaam verrast zijn over de prijs én het eindresultaat!

www.straalstudio.be