Samenwerking Schilderstudio Antwerpen

Samenwerking Schilderstudio voor optimale resultaten

Wat begon als een project voor ons zusterbedrijf Schilderstudio, mondde al snel uit in een topsamenwerking voor een project van a tot z. Oorspronkelijk zou enkel het dakgebinte een opfrisbeurt krijgen.

Houten balken opfrissen met zandstraling

Door middel van zandstraling wordt het hout daarbij een tweede leven geschonken. De balken blijven hun authentieke karakter bewaren, maar ogen gloednieuw. Op deze manier kan het in elk soort interieur gebruikt worden. Modern, cosy cottage of klassiek? Houten balken geven elke soort interieurstijl een uniek aspect.

Totaaloplossing voor schilderwerken

Wanneer Straalstudio een project aanneemt, probeert het telkens te werken richting een totaaloplossing. Daarom werd ook aangeboden om ook de schilderwerken bij deze renovatie voor onze rekening te nemen. Enter Schilderstudio. En met succes!

Schilderstudio adviseert over passende kleurencombinaties, verfsoorten en -technieken. Gecombineerd met de fijne hand en het oog voor detail van onze verfspecialisten tilden we dit project naar een zeer niveau.

Topkwaliteit door ervaring

Onze twee bedrijven zijn door een jarenlange samenwerking perfect op elkaar afgestemd. Dat levert niet alleen prachtige resultaten op, maar garandeert ook een snelle werking met een centraal aanspreekpunt. En daar wint elke klant bij.

Geniet mee van het prachtige eindresultaat.